Pernar savjetovao sugrađaninu da liječi kašalj izdojenim mlijekom i vitaminom C - Radio-Udrc

Najnovije

Pernar savjetovao sugrađaninu da liječi kašalj izdojenim mlijekom i vitaminom C

ADMINISTRATOR

Objavljeno

dana

Zastupnik u hrvatskom Saboru Ivan Pernar ne prestaje šokirati u javnosti. On je danas izazvao brojne reakcije zbog savjeta jednom sugrađaninu na Facebooku koji se žalio na gripu i kašalj.

Pernar je, naime, na svom Facebook profilu objavio kako mu se javio čovjek iz Splita.

“Imao je simptome početka gripe i nije znao što napraviti. Međutim, ključna je bila njegova sestra koja prati moju stranicu i koja mu je rekla da pogleda moj video o vitaminu C. Čovjek je pogledao, otišao u DM, kupio vitamin C i uzeo ga u tri mega doze do sad – čak pola čajne kašike po dozi, ja preporučujem trećinu. Veli da se osjeća puno bolje i nema nikakvih nuspojava. Uglavnom, požalio se da mu najmanji sin ima problema s kašljem, a još doji i veli da je rekao ženi da i ona pije vitamin C. Rekao sam mu da postoji jednostavnije rješenje da na vrh kašike stavi vitamina C unutra i tri put ako tako napravi kašalj je gotov”, napisao je Pernar.

U novom novom se zapitao zašto su mediji skočili na njega zbog toga jer je preporučio ljudima vitamin C za liječenje prehlade i gripe.

“Otiđite na Google, upišite vitamin C, gripa ili prehlada, samo zbrojite dva i dva. Pogledajte istraživanja! Nobelovci su ih radili, nisam ih se ja dosjetio”, napisao je on.

Continue Reading
Reklama
Ostavi Komentar

Ostavi Odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Najčitanije

Copyright © 2019 Radio Udrc